Március 16-tól határozatlan ideig ZÁRVA tartunk.

VACSORANAPTÁR

TAVASZ
március 5 - május 30-ig

•  Március 5-6.
Progresszív, évszakváltó sörvacsora Berze Dániel vendégséffel. Stoutok, porterek, különös főzetek, füst és karamell tél és tavasz találkozásánál. Habos mélyvíz, jó úszóknak...

•  Március 12-13-14 | 19-20-21.
Citrusrobbanás - az ébresztő menü. Föld alatti gumókba, álmos téli gyökerekbe lehelünk új életet, amikor friss citrusokkal frontálisan ütköztetjük őket...

•  Március 26-27-28 | Április 2-3-4.
Fészkek, szirmok, tojások - Zöld menü 1. - A tányérokon minden, ami most igyekszik a fény felé. Lesz kert kiskanálban, pitypangszirom, szalmán füstölt tojás, ehető fészek, juhtúró, sült tej és finomfőzelék...

•  Április 8-9-10.
Special eventsPikkelyek, uszonyok, levelek - a böjti halas menü - Főhajtás húsvét hetében, sok zöldséggel, friss tengeri hallal a limitált kiadású menüben. Vendégséf: Berze Dániel

•  Április 16-17-18-19.
Francia Tavasz - Goût de France 2020– négy napig nálunk a Loir völgy: kis- és nagy vacsorák, nyitott napok, gasztrokulturális csemegék, vendégcukrászok, sok sajt, jó francia borok... 

•  Április 23-24-25. | 30, május 1-2.
Virágok, szirmok, koszorúk - Zöld menü 2. - Harsogó zöldek, bárányok, tojásos galuska, gyógyfüvek, ehető virágok, új főzelékek, a koszorúba rendezett formákban- anyák napjára is. Jönnek a ropogós rizlingek és virágos sauvignon blanc-ok...

•  Május 7-8-9. | 14-15-16.
Spárga, eper, bodza -a kulináris rímek menüje - Könnyed gasztropoézis, amelyben minden alapanyag duplán, de más textúrában szerepel. A menü mellé natúr borok egyedi sora, csakis az Alkimistánál...

• Május 21-22-23. | 28-29-30.
Rózsa, borjú, rebarbara - a pünkösdi menü - Modern menü olyan klasszikusokkal, mint a galambleves, a rebarbarakompót, a borjú tafelspitz vagy a tejszínes spenót. Lesz új borsó, és rózsavizes jégkocka is...