KONCEPCIÓ

Az Alkimista apró, 16 férőhelyes vacsorázóhely, Szeged belvárosának szívébe rejtve. Minden alkalommal hét fogásos degusztációs menüsort kínálunk, válogatott, öt tételes italsorral, a slow food jegyében. A koncepció része az erős személyes jelleg: az étterem mérete és a teljes estés program a privát étkezés hangulatát nyújtja. A vacsorákat a séf vezeti – itt minden az Alkimista egyedi interpretációjában jelenik meg.

A műemléki belvárosban berendezett modern enteriőr tükrözi a konyha filozófiáját: régi kulináris kultúrára támaszkodva 21. századi, nyitott felfogásban dolgozunk. Szabad, szerzői konyát viszünk, szeretjük az elfelejtett, vagy kifejező helyi alapanyagokat. A természet ritmusában – a régióban egyedülállóan – kéthetente teljes, komplett menüt váltunk. Ezekre az egyedi menükre, vacsoraeseményekre lehet asztalt foglalni.


PRIVATE DINING

Éttermünk remek helyszín privát események rendezésére, legyen szó akár ünnepi családi ebédről, zárt baráti, vagy üzleti összejövetelről, céges vacsoraestekről. Amennyiben minket választ, kérjük, vegye figyelembe, hogy éttermünkben legfeljebb 16 fő számára tudunk kényelmes ültetett vacsorát biztosítani. Bővebb információért és egyedi ajánlatért keressen minket telefonon, vagy e-mailen.