KONCEPCIÓ

A műhelyek aprók, precízek, a legjobb helyeken vannak, de sohasem szem előtt...
Az Alkimista ilyen: 16 férőhelyes, professzionális kiskonyha, séf által vezetett, nem sietős vacsorákkal, Szeged szívébe rejtve. A műemléki belvárosban berendezett enteriőr tükrözi a filozófiát: régi kulináris kultúrára támaszkodva, 21. századi, nyitott felfogásban dolgozunk.
Valaha az Alföld és a Tisza adta az ország élelmiszereinek javarészét, az itt használt főzési metódusok pedig a magyar konyha jellegét. A regionalitás számunkra szeretett, ismerős alapanyagokat jelent, amelyekkel könnyen fejezzük ki magunkat, amikor kortars, új, szabad konyhát fogalmazunk.
Az Alkimista vacsorái azok számára lehet vonzóak, akik kedvelik az interakciót, akiket érdekel, honnan jön az étel – fizikai és gasztrokulturális értelemben egyaránt, s akik értékelik a kulináris intelligenciát.


VACSORÁK

Minden héten három estén, csütörtökön, pénteken és szombaton várunk vacsoravendégeket. Az Alkimista degusztációs étterem, mindig 7 fogásos, 5 italtételes menüvel, melyek a régióban egyedülállóan, kéthetente változnak, a szezonnak megfelelően. A teljes estés program a slow food és a privát étkezés hangulatát nyújtja. A degusztációs menü a szezon legszebb válogatott alapanyagainak egymásra épülő összhangja.

A vacsoraesetek limitált létszámú események, asztalfoglalás szükséges, információ a FOGLALÁS fül alatt. 

PRIVATE DINING

Amennyiben privát eseményéhez minket választ, 10 fő fölötti foglaláshoz, bővebb információért és egyedi ajánlatért keressen minket telefonon, vagy e-mailen.

+36209438186