ETIKETT és PRAKTIKUM


Időpontok: az étterem minden este 19.00 órakor nyit, vendégeink érkezését ekkorra várjuk. Az esték szervízidőszaka azaz maga az étkezés 21.30-22.00 óra között befejeződik.

A vacsorák: minden alkalommal 8-9 fogásos, szezonális degusztációs menüt kínálunk, alkoholmentes, vagy bor/italsoros változatban, mely utóbbi -5 tételes, a menühöz válogatott  kóstolósort (0,6 dl/ pohár) tartalmaz. 
A menükártyáinkon szereplő fix kóstoló menün túli fogyasztásra aktuális ital- és csemegelapunkat ajánljuk.

A vacsora lemondása: amennyiben az előzetesen foglalt időpontban nem tud megjelenni, kérjük szépen, jelezze felénk, hogy lehetőséget/asztalt adjunk más vendégeknek. Tíz naptári nappal a vacsoraesemény előtt a lemondás költségmentes. Tíz napon belüli lemondásnál a vacsoraösszeg felét, három naptári napon belül a teljes összeget illik felénk rendezni. Az ajándék voutcher- el rendelkező vendégeink asztalfoglalásaira szintén ez érvényes - így kérjük, jöjjenek!

A 8 fős, vagy annál nagyobb létszámú asztalfoglalásokat private dining szolgáltatásként kezeljük- kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot az egyedi részletekért!

Gyermekek: tapasztalataink szerint 13 éves kor alatti gyermekek számára gyakran nem nyújt felhőtlen élményt egy vacsoraest, ezért tisztelettel kérjük, oldják meg a gyermekek felügyeletét, mind a saját, mind más vendégek kikapcsolódása érdekében.

Öltözék: a smart casual irányelvei szerint.