Kedves Vendégeink! Szeptember 8-án megnyitottuk a 2022-es őszi kulináris szezont, melynek tematikája és estjei VACSORANAPTÁR menüpont alatt böngészhetők.  Jelenleg október végéig tudnak asztalt foglalni, az ősz második felének részletes menüi hamarosan szintén felkerülnek erre a platformra. Tervezzenek velünk, töltsék nálunk az őszi estéket, kellemes nyárutót kíván : a csapat


Körte, kacsa, kamilla - mézarany kora őszi kistanulmány
Szeptember 22-23 | 29-30, október 1 | 6-7-8.

Mindössze tíz, ismerős alapanyagból érkezik a lassuló idény első őszi meséje. Mutatjuk, hogyan segíti az érés, az érlelés és az originális főzési technika az anyag másféle koncentrálódását, s hogyan válik a rászánt idő ragyogó kulináris energiává. Új trend a régi alapokon: tányéron és poharakban egyaránt azt tanulmányozzuk, milyen ízű a spontán, természetes, nem sürgetett világ.


Szőlő, szilva, tea, füst - az elcsendesedő kertek menüje
Október 13-14-15 | 20-21-22 | 27-28-29.

Érkeznek a szezon első vörös tételei húsban, borban, mustban. Mélyül a tónus, szemléljük a kerteket: száraz gallyak, kövér új diók, boróka és fürj, szarvasgomba, barnavajas kalács, töppedt kékszőlő és téliszalámi kíséretében, de ebben a menüben lakik a padlizsán és a szilvás füstfagylalt is. A poharakban minőségi törpepincészetek kiemelkedő kékfrankosai és más, természethű folyékonyak.