Március 16-tól határozatlan ideig ZÁRVA tartunk.

MENÜ

Március 5-6. 
Sörvacsora Berze Dániel vendégséffel  Habos mélyvíz, úszóknak...

Március 12-13-14 és 19-20-21.
Citrusrobbanás – az ébresztő menü

Március 26-27-28 és április 2-3-4.
Zöld menü 1. – Fészkek, szirmok, tojások

Április 8-9-10.
Special eventsPikkelyek, uszonyok, levelek – a böjti halas menü

Április 16-17-18-19.
Goût de France 2020 – Francia tavasz
A MENÜ SZERKESZTÉS ALATT

Április 23-24-25. | 30, május 1-2.
Virágok, szirmok, koszorúk –Zöld menü 2.

Május 7-8-9. | 14-15-16.
Spárga, eper, bodza -a kulináris rímek menüje

Május 21-22-23. | 28-29-30.
pünkösdi menü – Rózsa, borjú, rebarbara

A MENÜ SZERKESZTÉS ALATT


FOGLALÁS TELEFONON VAGY E-MAILEN

Miből állnak össze össze a menüsorok? 

Az anyag mellett illatokból, formákból és emlékekből. Meghatározó kedvenc a föld, füst és moha, a nyári eső, a fenyőgyanta és gyógynövény aromák. Az Alkimista merítése egyszerre nagyon öreg és nagyon modern: így kerül a menübe hársvirág és kamillaszorbé, cseresznyevíz és sziki szegfűgomba, galambleves és melegen füstölt szürkeharcsa, friss bárány és karalábéfőzelék. A mangalicapástétom, a könnyed bárányfasírtkák, a fermentált szőlőlevél, a kacsamájzsír és mustárfagylalt mind főszereplő, de a pattogatott kukorica, sóskaparfé, barackhab és babérkrém is kézközeli. A rózsalekvár és faeper szeretett, a kecskejoghurt, hajdina, gersli, pattogatott cirok tisztelt, a polenta, kajmak, érlet vaj, juhtúró, a saját kenyér, rusztikus alkotók, míg a hűs gyógyteák, az egyedi ciderek, naturális borok, vagy akár zabszalmaszívószál a szomjúságot oltó condimentói a világunknak.