MENÜ

H A M A R O S A N


FOGLALÁS TELEFONON VAGY E-MAILEN

Miből állnak össze össze a menüsorok? 

Az anyag mellett illatokból, formákból és emlékekből. Meghatározó kedvenc a föld, füst és moha, a nyári eső, a fenyőgyanta és gyógynövény aromák. Az Alkimista merítése egyszerre nagyon öreg és nagyon modern: így kerül a menübe hársvirág és kamillaszorbé, cseresznyevíz és sziki szegfűgomba, galambleves és melegen füstölt szürkeharcsa, friss bárány és karalábéfőzelék. A mangalicapástétom, a könnyed bárányfasírtkák, a fermentált szőlőlevél, a kacsamájzsír és mustárfagylalt mind főszereplő, de a pattogatott kukorica, sóskaparfé, barackhab és babérkrém is kézközeli. A rózsalekvár és faeper szeretett, a kecskejoghurt, hajdina, gersli, pattogatott cirok tisztelt, a polenta, kajmak, érlet vaj, juhtúró, a saját kenyér, rusztikus alkotók, míg a hűs gyógyteák, az egyedi ciderek, naturális borok, vagy akár zabszalmaszívószál a szomjúságot oltó condimentói a világunknak.