VACSORÁK

Minden héten két nyitott estén, csütörtökön és pénteken várunk vacsoravendégeket, az adott időponthoz tartozó menüsorral. A vacsoramenük 7 tételes degusztaciós sorok, melyek két hetente változnak, az évszaknak megfelelően. Az aktuális menük és az időpontok hozzáférhetők a honlapon, a facebook oldalunkon események címszó alatt, s elektronikus hírlevélben.
A vacsoraesetek limitált létszámú események, egy estére maximum 16 fő számára tudunk kényelmes helyet biztosítani. A szabad asztalokat a foglalás sorrendjében töltjük fel.

A slow food jegyében egész estére kínálunk programot s ezek az esték nem rövidek: 19 órai érkezésre számítunk, s rendszerint 22 óra körül végzünk.

Aki hozzánk tervezi érkezését vagy privát eseményét, kérjük legalább két-három héttel az esemény előtt foglaljon asztalt, vagy lépjen velünk kapcsolatba.

PRIVATE DINING

10 fő feletti asztalfoglalási igényét, családi, baráti, üzleti eseményeit private dining szolgáltatásként kezeljük. Egyedi ajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


VACSORANAPTÁR

TAVASZI SZEZON

  • Március 7-8 • Tavaszi citrusrobbanás – az első friss, tavaszi menü, hét citrusfélével
  • Március 9. • Tavaszi, szezonális sörvacsora, Garai Ádám vendégséffel  |  special event
  • Március 14-15. • Tavaszi citrusrobbanás - az első friss, tavaszi menü, hét citrusfélével
  • Március 21-22-23. Gout de France 
  • Március 28-29. • Vendég séfek az Alkimistánál – meglepetés
  • Április 4-5. és 11-12. • Rügyek, sarjak, hajtások – Zöld menü 1.
  • Április 17-18. és 25-26. • Fészkek, tojások, szirmok – Zöld menü 2.
  • Május 2-3. és 9-10. Kulináris "eszterlánc" 1. – eperkeretben
  • Május 16-17. és 23-24. Kulináris "eszterlánc" 2.
  • Május 30-31. Kis piros stílusgyakorlat...


KAPCSOLAT

ALKIMISTA Kulináris Műhely

Bejárat a Kelemen u. 2.
(ALKIMISTA 10)

+36209438186

katko.krisztina@gmail.com

Instagram