MENÜK | FOGLALÁS

Kedves Vendégeink! Az idei, 2021- es esztendőre, néhány kivétellel minden szabad  vacsorahelyünk elkelt- nagyon szépen köszönjük a sok foglalást és érdeklődést. A téli kulináris szezon vacsorameséi 2022-ben folytatódnak, a hideg idény tematikája VACSORANAPTÁR címszó alatt böngeszhető.
ADVENT, illetve AJÁNDÉK  menüpontok alatt a decemberi vasarnapokon  meghitt reggelik és békebeli kis ebédek rendelhetők, valamint szép kivitelű ajándékutalványok vásárolhatók a Fa alá… 

Praktikum 
Az Alkimista estéire előzetes asztalfoglalás elengedhetelen, a foglalás visszaigazolása 24 órán belül, nem automatikusan történik. 
A vacsorák hosszú, zárt térben eltöltött esték. A védettséget igazoló kártya/app/egyéb okmány változatlanul fontos.
A részletes MENÜK és a hozzájuk tartozó DÁTUMOK alább, képeslap formátumban nyílnak, böngészhetőek, letölethetőek, csakúgy, mint a tervezést megkönnyítő őszi  VACSORANAPTÁR
Asztalfoglalást indítani innen lehet, a menük ára egységes, 22.500 ft/fő
• Fontos tudnivalók:
 Időpontok: az étterem minden este hét órakor nyit, vendégeink érkezését ekkorra várjuk.
 A vacsora lemondása: amennyiben az előzetesen foglalt időpontban nem tud megjelenni, jelezze felénk, hogy lehetőséget adjunk más vendégeknek. Tíz naptári nappal a vacsoraesemény előtt a lemondás költségmentes. Tíz napon belüli lemondásnál a vacsoraösszeg felét, három naptári napon belül a teljes összeget illik felénk rendezni.
 Gyermekek: tapasztalataink szerint 13 éves kor alatti gyermekek számára nem nyújt felhőtlen élményt egy három órás vacsora. Ezért tisztelettel kérjük, hogy oldják meg a gyermekek felügyeletét, mind a saját, mind más vendégek kikapcsolódása érdekében.
 Öltözék: smart casual

M E N Ü / A K T U Á L I S


Vad, füst, hamu 
- az utolsó séta a határban
november 
 24- 25-26-27
Ezekre az estékre minden szabad helyünk elkelt!
 


A százéves vacsorák 
- Kulináris szemelvények a nagy elődök ünnepi receptjeiből
december 2-20.
Ezekre az estékre alig néhány szabad helyünk maradt! 


A TÉLI KULINÁRIS IDÉNY 2021 december 2. és 2022 február 26. között tart, s bár idén decemberre minden helyünk elkelt, a 2022 január-februári menükre hamarosan nyílik az új  asztalfoglalási szezon.
A téli tematika addig is a VACSORANAPTÁRBAN…