2024 tél- tavaszelő
vacsoraszezon

2024 január 11- Március 30. 


2024

GYÖKEREK, FRISS SAVAK, PIKKELYEK – A böjti menü

Február  29., március 1-2 | 7-8-9.
Érkezik a találékony böjti kóstolósor: mutatjuk az öreg zöldségek lassú tűzzel, pirítással koncentrált ízeit, jönnek a szép halak gyógynövények füstjében, itt lakik a cibereleves, a langyos barna kenyerek és növényi steak-ek, a hús nélkül is gazdag degusztációban. A menü tradicionális technikákkal készül, a sort friss hajtások, ropogós borok, gyógyteák forrázatai és füvek tinktúrái kísérik, a megtisztulás jegyében.


RÜGYEK, SZIRMOK, MADÁRFÜTTY – a kiskertek zöld menüje

Március  14-15-16 | 21-22-23 | 28-29-30.
Teszünk egy sétát az igyekvő energiák között: ez a menü az új zöldeké, a gyümölcsösöket óvó gallyfüsté és a nedves föld illatáé. Friss barázdák, kelő magvak, madarak és talált tojások, apró szerszámok, a folytatódó főzelék-rehabilitációs program, majd némi üvegházas kerti munka adja össze a szezon kis alkímiáját. Aki ilyenkor csak a kertben érzi jól magát, esténként ide várjuk!