Kedves vendégseregünk, szombaton, 2022. szeptember 24-én újra PIKNIKezünk, szabad téren, kilencedmagunkkal! Mindenki izgalmas tételekkel jön, mi a levesbár és a hortobágyi palacsinta mellett két féle, kompakt, 2 főre berendezett piknikdobozzal készülünk, amelyek egy részét itt, most előre rendelhetővé tesszük, hogy senkinek ne maradjon üres a keze!

Itt alább a két box: 

az egyik párosdoboz kicsi, s a rehabiltált kelkáposzta-főzeléket tesszük benne ellenállhatalanná, tarjával és barna kenyérrel.

A másik két főre pakolt doboz nagy, elég komplett s négy fogásos kis ebéd lapul benne amelyet elfogyaszthattok kint, melegen vagy elvihetitek magatokkal, hidegen, s otthon folytathatjátok a piknikezést.

Rendelni ebből a hírlevélből tudtok, a névre szóló pakkokat átvenni és kifizetni szombaton, az Alkimista standjánál lehet majd. Ez a link nem látható a nyilvánosság számára, ha keresitek, újra a hírlevélből tudtok belépni.

Nagyon várjuk az eseményt, ritka, amikor a kollegáinkkal és a vendégeinkkel egyszerre találkozhatunk! Az Alkimista 11 órától vár benneteket, szabad téri fun-dining-al, amíg a készlet tart, utána már együtt is koccinthatunk :)