FORMALITÁS – ETIKETT


DÁTUMOK: az étterem minden este 7 órakor nyit, és ebben az időben várjuk a vendégeket. Az esti kiszolgálás időszaka, azaz maga az étkezés 21.30 és 22.00 között ér véget.


VACSORÁK: minden alkalommal 8-9 fogásos szezonális kóstoló menüt kínálunk, akár alkoholmentesen, akár bor-/borkóstolóval, utóbbi -5 tételből álló kóstoló menüt tartalmaz. (0,6 dl/pohár) a menü mellé. Az étlaplapjainkon rögzített kóstoló étlapon túli fogyasztásra aktuális ital- és finomság étlapunkat ajánljuk.

Vacsora lemondása: Amennyiben az előre lefoglalt időpontban nem tud részt venni a vacsorán, kérjük, jelezze felénk, hogy a lehetőséget/asztalt a többi vendégnek felajánlhassuk. A vacsora előtt 10 naptári nappal a lemondás ingyenes. A rendezvényt követő 10 napon belüli lemondás esetén a vacsora árának felét, 3 naptári napon belül a teljes összeget felszámítjuk. Ez vonatkozik a vendégeink számára ingyenes utalvánnyal történő foglalásokra is. A 8 vagy több főre szóló foglalásokat privát étkezésnek tekintjük – kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért!

Gyermekek: tapasztalataink szerint a 13 éven aluli gyerekeknek gyakran nincs gondtalan étkezési élménye, ezért tisztelettel kérjük, hogy gondoskodjon a gyermekfelügyeletéről.. 

Öltözködés: elegáns alkalmi