Winter Season
Ez a kedvenc évszakunk: kint pattogó fagy, bent égő tüzek, sötét délutánok és forró levesek. Ebben a szezonban a legmélyebb ízek, a leggazdagabb kulináris mesék és a legtöbb zsíros kalória ad otthont.
Decembertől március végéig a szezon négy nagy menüt tartalmaz, amelyek a téli Alföld éléskamráinak megnyugtató valaisai készletére épülnek. A sivár tájon a dicső ünnepek, a téli ünnepek és a közösség hagyományainak modern megidézése érkezik.
Február a pásztordal és a furmint hónapja, míg a március a nagyböjt és az első kertészeti munkák hónapja.
March 6-7-8 | 13-14-15 | 20-21-22 | 27-28-29.
Roots, fresh acids, scales - The Lenten menu
The inventive Lenten tasting menu arrives, on the border between winter and spring, with old recipes in a progressive design. Here come old vegetables slow-fired, roasting, concentrated flavours, beautiful fish in a smoke of herbs, here is the place for bran soup, winter pottage rehabilitation, toasted brown breads and creamy eggs in a rich degustation without meat. The menu is prepared using traditional techniques, accompanied by fresh shoots, crisp wines, herbal tea infusions and herbal tinctures - in the spirit of purification.
April 3-4-5.
Ádám Garai – Guest Chef Evening
We open April with a guest chef: Japanese experiences, thick farmhouse flavours, some craft beers and our super-colleague Ádam Garai.
menu coming soon
April 10-11-12 | 17-18-19 | 24-25-26.
Sheep, nests, wreaths - Menu for the month of Easter
menu coming soon