Kedves Vendégeink!
A nyár következő heteire sajnos már nem tudunk asztalt kínálni, de az őszi szezonra megnyitottuk a foglalási szezont és a helyeket, úgyhogy tervezz velünk!
Éttermünk a nyári szünet miatt augusztus 19-től szeptember 13-ig zárva tart, NYITÁS: szeptember 14-én laza tengeri étlapunkkal.
(Az ünnep alatt online foglalási platformunk üzemel, de telefonjaink üzenet rovata és közösségi felülete nem.)
2023 Autumn Season
From September 14 to November 25.
Menü Indiai nyár I. – Tenger, Füst, Paprika
Szeptember 14-15-16 | 21-22-23.
A little more summer, a little more sea: we draw on the salt water and other distant goods, then prepare it using familiar lowland cooking techniques. The game is about whether it's the ingredients or the cooking method that gives you a sense of culinary comfort. Good answers are given to questions such as whether seaweed is a friend of peppers, whether herring is a friend of mussels, and whether perch like "Gyulai” sousages…
Menü hamarosan.
Menu Indian Summer II. – Pear, Duck, Chamomile
September 28-29-30 | October 5-6-7.
The end-of-summer tale of slowing time arrives: concentrated flavours of spontaneous ripening on plates and in glasses - in honeydew. There will be duck liver, buttered and dark "duck tea", smoked catfish, tobacco honey, clove mushrooms, dried pears, chamomile tea, pear brandy, burnt honey and sheep's milk ice cream, in the spirit of new trends but old techniques. The range is accompanied by original orange wines with a beautiful character.
Menu coming soon.
Menu – Grapes, plums, tea, smoke
October 12-13-14 | 19-20-21 | 26-27-28
The tones are deepening, the days are shortening: we contemplate the assets of the quietening vineyards and orchards. The first red batches of the season arrive - in meat, wine and must. On the plates, twigs, nuts, on tea, smoked fish, juniper, quail, truffles, pitted blue grapes, prunes, brown buttered scones and tea ice-cream, and in the glasses, good blue francs and other natural liquids show how delicious autumn is.
Menu coming soon.
Menü – Tollak, szárnyak, újborok
november 2-3-4 | 9-10-11.
Vidám kulináris vízimadarak felvonulása következik a mezőgazdasági munkák végén, az évszámadás idején, a mulatozók és a lacipetek kínálatának modern újraértelmezésével. Lesz itt hideg libamáj és meleg káposztás kenyér, marhasült, füstölt madártojás, gersli, narancsos kacsakolbász, tarte tatin, karamell és ropogós újborok.
Menü hamarosan.
Menu – Wild, smoke, ashes on the last autumn walk in the countryside...
November 16-17-18 | 23-24-25.
On plates, everything that can still be freshly collected from the wild. A deep-toned menu, dry levels, and mosses... Comes with herb-smoke, fried bacon and rabbit pâté, duck liver sauce and venison, wild pear at “vackor” , wild mushrooms and lots of chestnuts, in an eight-item late autumn menu.
Menu coming soon.