Winter Season


Ez a kedvenc évszakunk: kint pattogó fagy, bent égő tüzek, sötét délutánok és forró levesek. Ebben a szezonban a legmélyebb ízek, a leggazdagabb kulináris mesék és a legtöbb zsíros kalória ad otthont.

Decembertől március végéig a szezon négy nagy menüt tartalmaz, amelyek a téli Alföld éléskamráinak megnyugtató valaisai készletére épülnek. A sivár tájon a dicső ünnepek, a téli ünnepek és a közösség hagyományainak modern megidézése érkezik.

Február a pásztordal és a furmint hónapja, míg a március a nagyböjt és az első kertészeti munkák hónapja.


March  6-7-8  | 13-14-15 | 20-21-22 | 27-28-29.

Roots, fresh acids, scales - The Lenten menu

The inventive Lenten tasting menu arrives, on the border between winter and spring, with old recipes in a progressive design. Here come old vegetables slow-fired, roasting, concentrated flavours, beautiful fish in a smoke of herbs, here is the place for bran soup, winter pottage rehabilitation, toasted brown breads and creamy eggs in a rich degustation without meat. The menu is prepared using traditional techniques, accompanied by fresh shoots, crisp wines, herbal tea infusions and herbal tinctures - in the spirit of purification.


April 3-4-5.

Ádám Garai – Guest Chef Evening

We open April with a guest chef: Japanese experiences, thick farmhouse flavours, some craft beers and our super-colleague Ádam Garai.

menu coming soon


April  10-11-12  | 17-18-19 | 24-25-26.

Sheep, nests, wreaths - Menu for the month of Easter

menu coming soon