MENÜK | FOGLALÁS

Kedves Vendégeink, alább a teljes nyári szezon asztalfoglalási felülete, benne a gazdag, mikroszezonális kínálattal és a még szabad, foglalható helyekkel! 
A tervezéshez böngészhető, letölthető a teljes VACSORANAPTÁR! várjuk önöket idény nyáron is az Alföld szívébe! 




FOGLALÁS - kis praktikum

•A felület: az étterembe az alábbi menükínálat és szabad időpontok kiválasztásával, ezen a  felületen foglalhatnak asztalt. (Telefonon, sms és a szoc. media üzeneteiben ez nem megoldható.)
A visszaigazolás nem automatikus, de 24 órán belül megtörténik.
Az ár: a szezonális menük komplett sorok (8 fogás+4 italtétel(4 x 0,7dl )áruk egységes, a borok kóstolójával vagy alkoholmentes italsorral  38.500,- Forint/fő, melyhez 12 százalékos szervízdíjat számolunk fel. 
 A létszám: 4 fős, vagy a feletti létszámú érkezésnél a teljes vacsoraösszeg előzetes utalását követően rögzítjük a foglalást. A fizetés részleteiről a visszaigazolásban küldünk pontos információt. 
Voucher: ajándékba kapott utalványokkal szintén ezen a felületen foglalhatnak. Ha a kiválasztott időpontban nem tudnak megjelenni, a voucher átruházható, nem névre szól, ám az átfoglalás más dátumra nem lehetséges- kérjük ennek ismeretében tervezzenek!  
Érkezés: Az étterem este 19.00 órakor nyit, érkezésüket ekkorra várjuk. A szervíz időszaka, azaz maga az étkezés 21.30-ig befejeződik. 
Vacsoranaptár és telítettség: évszakon belül is  több új menüsorral készülünk, így önök 2-3 hónapra előre látják és böngészhetik az idény foglalható, még szabad helyeit. Apró hely vagyunk, a teltház nem ritka, így ha megtetszik egy menü, foglalják le asztalukat mielőbb! 
• Az évszakos VACSORANAPTÁR a teljes szezon választékát összesíti - letölthető, nyomtatható, továbbküldhető- megkönnyítve a programjuk tervezését! 
•Private dining: a felsorolt vacsoraidőpontokon kívűl, vagy 10 fős foglalás feletti létszám esetén private dining szolgáltatásunkat ajánljuk, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk! 
Várjuk önöket szerettel, idén nyáron is! 

ÉRKEZIK: A NAPFORDULÓS –
Kaszálók, kaptárak, fészkek

Június 12-13-14 | 19-20-21 | 26-27-28.



AZ ARATÓMENÜ –
Kazlak, babérok, barackok

Július 3-4-5 | 10-11-1217-18-19.



A NYÁRI HALAS - Sipos András vendégséf
Pikkelyek, uszonyok, fövenyek

Július 24-25-26

MENÜKÁRTYA hamarosan

A KIS PIROS –
Málna, rózsa, paprika

Augusztus 7-8-9 | 14-15-16 | 20-21-22-23

MENÜKÁRTYA hamarosan