MENÜK  |  FOGLALÁS



FOGLALÁS - praktikum

• A felület: az étterembe az alábbi menükínálat és szabad időpontok kiválasztásával, ezen a  felületen foglalhatnak asztalt. (Telefonon, sms és a szoc. media üzeneteiben ez nem megoldható.)
A visszaigazolás nem automatikus, de 24 órán belül megtörténik.
• Az ár: a szezonális menük komplett sorok (8 fogás+4 italtétel(4 x 0,7dl )áruk egységes, a borok kóstolójával vagy alkoholmentes italsorral  38.500,- Forint/fő + 12 százalékos szervízdíj

 A létszám: 4 fős, vagy a feletti létszámú érkezésnél a teljes vacsoraösszeg előzetes utalását követően rögzítjük a foglalást. A fizetés részleteiről a visszaigazolásban küldünk pontos információt. 
• Voucher: ajándékba kapott utalványokkal szintén ezen a felületen foglalhatnak. Ha a kiválasztott időpontban nem tudnak megjelenni, a voucher átruházható, nem névre szól, ám az átfoglalás más dátumra nem lehetséges- megköszönjük, ha ennek ismeretében terveznek! 
• Érkezés: Az étterem este 18.00 órakor nyit, érkezésüket ekkorra várjuk.
• Vacsoranaptár és telítettség: évszakon belül is  több új menüsorral készülünk, így önök 2-3 hónapra előre látják és böngészhetik az idény foglalható, még szabad helyeit. Apró hely vagyunk, a teltház nem ritka, így ha megtetszik egy menü, foglalják le asztalukat mielőbb! 
Az évszakos VACSORANAPTÁR a teljes szezon választékát összesíti - letölthető, nyomtatható, továbbküldhető- megkönnyítve a programjuk tervezését. 
• Private dining: a felsorolt vacsoraidőpontokon kívűl, 10 fős , vagy a feletti létszám esetén private dining szolgáltatásunkat ajánljuk, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, itt : katko.krisztina@gmail.com


Várjuk önöket! 

Már csak november 28-a foglalható- köszönjük az őszi teltházakat! 
November
 13-14-15 | 20-21-22 | 27-28-29.
  

Vad, füst, hamuKéső őszi séta a határban

A téli csendesség beállta előtt az utolsó, még frissen begyűjthető javaké a menü. Dióleves, karamellizált hagymák, sült gyökerek mártása, nyulas pite, őz és kacsamáj, csipkebogyó, néhány gomba és sült gesztenye adja a hónap esszenciáját. A poharakba aszalt fehér faeper levet, sült alma teát és telt kortyot adó mély orange-okat töltünk.


December 4-5-6 | 11-12-13 | 18-19-20.  

A "százéves" vacsorákADVENT

Advent idején immár hagyományosan klasszikusokat idézünk, amikor öreg porcelánnal terítünk, s a magyar polgári konyha remekeiből válogatunk. Decemberben fejet hajtunk egy gazdag, letűnt kor ünnepi asztali szokásai és a nagy kulináris elődök előtt.

menü hamarosan


Január 8-9-10.  

Mangalicák, buborékok, lencsék

Az új évet vagány kérdéssel nyitjuk: illik-e a modern disznótoros mellé a pezsgő? Sok zsír, sok ropogás, hófehér, habos szalonnák és elegáns buborékok keringője jön.
A véres hurka rózsát, a máj majoránnavirágot, a préselt fejhús csukaikrát kap, de lesz velős derelye, Pet-Nat és néhány organikus pezsgő a grower-ek világából.

menü és foglalási oldal hamarosan nyílik!


Január 15-16-17 | 22-23-24 | 29-30-31.  

Alma, cider, torma, füst – Téli Rege

A szezon legrusztikusabb kulináris elmélyülése érkezik, amely a száraz tüzelő és a tele kamra értékéről mesél olyan időkből, amikor mindez egyet jelentett a túléléssel. A puritán menü a spájzok kincseire és a téli környezetben fellelhető alapanyagokra épül. Mustárfagylalt, forró tormaleves, füstölt harcsa, homoktövis, pattogatott kukorica, cider, alma, gyógyfüves tinktúra és inhalálás adja a történet szép elemeit.

menü és foglalási oldal hamarosan nyílik!


Február 5-6-7 | 12-13-14 | 19-20-21.  

Farsang, furmint, fánk – Tél végi Pasztorál

Kontrasztoké a hónap: a jeges hajnalok utáni első napsugaraké, a mértékre intő böjt előtti farsangi lakomázásé, a csendes pásztorénekeké és harsány mulatságoké. Búcsúzunk a vermelt gumóktól, örülünk a most születő bárányoknak és új juhtejeknek. Ezt a hangulatot idézzük tiszta furmintok mellett, a tányérokon pedig fánk éppúgy lesz, mint főzelék-rehabilitáció, öreg dióleves, könnyű tejpille, juhtúrós galuska és gyógyfüves öregméz…

menü és foglalási oldal hamarosan nyílik!