MENÜK | FOGLALÁS

FOGLALÁS - praktikum
• A felület: az étterembe az alábbi menükínálat és szabad időpontok kiválasztásával, ezen a felületen foglalhatnak asztalt. (Telefonon, sms és a szoc. media üzeneteiben ez nem megoldható.)
• A visszaigazolás nem automatikus, de 24 órán belül megtörténik.
• Az ár: a szezonális menük komplett sorok (8 fogás+4 italtétel(4 x 0,7dl )áruk egységes, a borok kóstolójával vagy alkoholmentes italsorral 38.500,- Forint/fő + 12 százalékos szervízdíj
• A létszám: 4 fős, vagy a feletti létszámú érkezésnél a teljes vacsoraösszeg előzetes utalását követően rögzítjük a foglalást. A fizetés részleteiről a visszaigazolásban küldünk pontos információt.
• Voucher: ajándékba kapott utalványokkal szintén ezen a felületen foglalhatnak. Ha a kiválasztott időpontban nem tudnak megjelenni, a voucher átruházható, nem névre szól, ám az átfoglalás más dátumra nem lehetséges- megköszönjük, ha ennek ismeretében terveznek!
• Érkezés: Az étterem október 9-től este 18.00 órakor nyit, érkezésüket ekkorra várjuk.
• Vacsoranaptár és telítettség: évszakon belül is több új menüsorral készülünk, így önök 2-3 hónapra előre látják és böngészhetik az idény foglalható, még szabad helyeit. Apró hely vagyunk, a teltház nem ritka, így ha megtetszik egy menü, foglalják le asztalukat mielőbb!
Az évszakos VACSORANAPTÁR a teljes szezon választékát összesíti - letölthető, nyomtatható, továbbküldhető- megkönnyítve a programjuk tervezését.
• Private dining: a felsorolt vacsoraidőpontokon kívűl, 10 fős , vagy a feletti létszám esetén private dining szolgáltatásunkat ajánljuk, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, itt : katko.krisztina@gmail.com
Várjuk önöket!

November 6-7-8.
Tollak, szárnyak, újborok – Márton napi bemelegítés | MEGTELT! – köszönjük!
Vízi szárnyasok búcsúparádéja jön, a mezőgazdasági munkák lezárása és az éves számvetés idején. A mulatságot a hajdani pecsenyesütők portékáinak modern átiratával idézzük, klisék nélkül. A zúzák, sült-tépett combok és tepertők mellé, tiszteletből ide soroljuk a megboldogult háziszárnyasok kedvenc eledeleit is: lesz pattogatott kukorica, levendulás puliszka, köles, cirok, kömény, káposzta és árpagyöngyös kása. A poharakban néhány ropogós új, és néhány nem ropogós régi, ami itt most újdonság!

November 13-14-15 | 20-21-22 | 27-28-29.
Vad, füst, hamu – Késő őszi séta a határban
A téli csendesség beállta előtt az utolsó, még frissen begyűjthető javaké a menü. Dióleves, karamellizált hagymák, sült gyökerek mártása, nyulas pite, őz és kacsamáj, csipkebogyó, néhány gomba és sült gesztenye adja a hónap esszenciáját. A poharakba aszalt fehér faeper levet, sült alma teát és telt kortyot adó mély orange-okat töltünk.
