Ide megy tartalom?

Vagy csak véletlen lett leduplikálva?


VACSORAJEGYEK: 
vacsorajegyek voucher-ek az Alkimista miniéttermébe, séf által vezett degusztációs vacsorákra, 7+1 tételes komplett menüsorra és az azt kísérő italpárosításra. A sorszámozott jegyek általaban hat hónapig érvényesek, a covid okán azonban a zárva tartásunkkal megegyező ideig meghosszabbítjuk az eredeti lejárati dátumot. A jegyek a kiválasztott tematikus vacsorákon válthatóak be, asztalfoglalás után, vagy  teljes összegben levásárolhatók az Alkimista finefood DELI&MORE kínálatának aktuális választékából.
 Az étterem újranyitása után igazi esti örömgasztronómiával várjuk önöket!


Szeged Gasztro Könyve + vacsorajegy két fő részére

Ez az ajándékcsomag egy falatnyi Szeged!
Benne komplett, degusztációs vacsoraélmény-jegy, az Alkimistához, két fő részére, s mellette egy igazi helyi olvasnivaló, Szeged Gaszto Könyve. 
A könyv referenciakiadvány és 2020-as pillanatfelvétel a városról: közel negyven, Szeged gasztronómiai életét meghatározó étterem, cukrászda, kávézó és egyéb remek hely   ember szerepel benne, - köztük az Alkimista is.
A mutatós, szépen fotózott kiadványba minden szereplő egy-egy emblematikus receptet is adott, így nézegeni, olvasni, főzni is lehet belőle. 
A Könyv csakis azokon a helyeken kapható, amelyek szepelnek benne, így a vacsorajegyeinkkel együtt nálunk is. A Könyv+ vacsorajegy pakk mellé most a séf üzenetét, s egy plusz receptúrát adunk ajándékba.