VACSORANAPTÁR

2020 őszi szezon szeptember 3 - október 31. között.


Ősszel sem engedjük el a szeretett alföldi alapanyagokat, sőt kiemelve kompatibiltásukat, melléjük invitálunk néhány távoli, ázsiai aromát és főzési technikát. Világok keverednek-ölelkeznek a szezon tányérjain, megmutatva, hogy az ismerős és az idegen közötti távolság nem is olyan nagy... A játékos variablitás a szezon italsorait is érinti: az új, bio, naturális bortételek mellé érkeznek a virágvizek, mustok, dzsúzok, ciderek és válogatott sörcsemegék.


Október 1-2-3  |  8-9-10

Szőlő, szilva, tea, füst - etűdök lilákra
A szezon első vörös tételei, húsban, borban, mustban. Lesz fürj, barnavajas sült kalács, jóféle kékfrankos, teafüstön készült szürkeharcsa, téliszalámi és padlizsán chai-latte, de jön a szilvás füstfagylalt is...

menü itt ⟶


Október 15-16-17

Karamell, stout, mangalica - őszi sörvacsora
Hét fogásos, progresszív sörvacsora a habos esti mesék kedvelőinek, a hosszabbodó árnyékok havában. Három estén át, érlelt, fermentált csemegék, malátás kenyér, szalonnahab és sóskaramell kíséri a nemzetközi válogatást.

menü itt ⟶


Október 22-23-24  |  29-39-31

Vad, füst, hamu - séta a határban...
Tányérokon minden, ami még a szabad természetből frissen begyűjthető. Mély tónusú menü, az avarégetés füstös aromájával, sült szalonnával, vadszederrel, vackorral, gombákkal, nyúlpástétommal és gesztenyével.

menü itt ⟶