VACSORÁK -
NYÁRI SZEZON

június 4 – augusztus 29.

Ez a nyár a kulináris gyökereinkhez vezet vissza minket, amikor hűs padlójú, gyolcsfüggönyös parasztkonyhák világát idézzük. Modern olvasatban régi nyarak örökségét meséljük, 12 héten át, 6 szép menüt sorolva. A több mint 40 fogás, közel 120 alapanyag, 30 remek válogatott bor, spricc és virágvíz maga lesz az esszenciális nyár, reméljük megmutatva: az Alföld nagyon finom! 


A Pünkösdi menü – június 4-5-6. | 11-12-13. 
Bokréták, galambok, cseresznyék 
Az első, fáról szedett gyümölcsök, sok virág, piték, zsenge galamb, még a pünkösdi királyság jegyében 

Pünkösdi MENÜ és foglalás itt ⟶

A Napfordulós menü – június 18-19-20. | 25-26-27.
Gyógyfüvek, tinktúrák, tüzek
Kulináris varázslatok az év leghosszabb napjain, apró máglyákkal, kamillalikőrrel, borjúval, tejpillével, füvesemberek meséivel – Szent Iván ünnepére 

Napfordulós MENÜ és foglalás itt ⟶

Az aratómenü – július 2-3-4. | 9-10-11.
Kazlak, babérok, barackok
Zsebkendőnyi árnyékoknak is örülve, a kaszásokkal tartunk. Lesz szénás vadvirág jégkrém, szalonna, jó kenyér, pácolt hagyma, aludttej, sült barack és babérfagylalt

Aratómenü és foglalás itt ⟶

A kortárs kis piros – július 16-17-18. | 23-24-25.
Málna, rózsa, paprika
Modern paprikahasználat, a szerzői konyha jegyében. Progresszív menü piros szezonkedvencekre, naturális borokkal, faeperrel és szalámival, tarhonyával, hiperlecsóval – szabadon

A kortárs kis piros MENÜ és foglalás itt ⟶

A kisvendéglős – július 30-31. | augusztus 1-2.
Mangalicák, kovászok, kadarkák
Stílusgyakorlat kedvencekre: újra kis ebédek, nagy vacsorák, vasárnapi klasszikusok. Nyitott hét zabszalmaszívószállal, kovász-spriccel, rizlinggel, sillerrel, paprikással a sorban

Az Új kenyeres – augusztus 20-21-22. | 27-28-29.
Sült hal, dinnye, kenyérbél
Módos parasztkonyha, ismerős és újított tételekkel. Lesz paprikás szalámi, savanyú zölddinnye nyalóka, rozéfröccs és rácponty, füstölt tejfel, lebbencs és kenyérfogás az ünnepi menüben