A Pünkösdi menü – bokréták, galambok, cseresznyék


Június 4-5-6. | 11-12-13.


A "PÜNKÖSDI" - június első nyári menüje, a hónap gazdag szimbólumvilágaval és az ünnepkörhöz kapcsolódó erős kulináris lenyomatokkal, modern interpretációban, kerek csokrokra formázva, galambok kedvencével, a cirokkal...


MENÜ

• ehető bokréta: aromás gyógyfüvek, bodzaszirup, zöldmajonéz, búzafűpor
• rozmaringos házikenyér, padlizsánpástétom, oxalis, virágok
• Galambleves, szegfűgomba, zöld mandula
• Galambmell, cirokkrém, rózsa, pácolt hagyma
• Borjú, pirított búzadara, lenmagropogós, torma, cseresznyevíz,
• Rózsapálinka, rózsa-málna szorbé
• Cseresznyés clafoutis, mandulatejdzsem, mandularopogós

A menü italsora: Wairau Cove, Marlborough, Sauvignon Blanc, 2018  |  Meinklang "Prosa", az osztrák gyöngyöző rozé, 2019  |  Ruppert, a beszélő virágok kertje - Siller 2019  |  Barta Anna, Három hordó Cuvée, 2018