Kisvendéglős menü


július 30-31. és aug. 1. |  6-7-8.

mangalicák, kovászok, spriccek

Stílusgyakorlat kulináris nosztalgiára, s árnyas nyári kis-vendéglők valaha volt kedvenc alapanyagaira. Boldogító komfortfood tiszta forrásból, egészséges húsból, beavat-kozásmentes borokkal, kamilla likőrös kikacsintással...

MENÜ

Adj egy katonát!
• kenegetős-falatozós, akár hozott bicskával is!
• langyos kenyér, házi abált húsos toka, szegedi paprikás szalámikrém, málnaecetes gyöngyhagyma
Kérek hozzá uborkát!
• kovászolt uborka leves- kaporszorbé, füstölt joghurt, pecsenyezsíros pirítós
• fehér sült kolbászka, füsttel és majorannával + savanyított uborka remoulade
Ide azt a mangalicát!
• derelye - velővel, citromhéjlé, roppanós mustármag
• mangalicatarja-rántva, burgonyapüré, sült paprika- paradicsomsaláta
Hopp, ez meg egy barack!
• barackpálinka, körömvirág, füstölt barackmag
• kamilla, felezett kajszibarack, piskóta, koriandermag fagylalt

Bio- és naturális inni való tételek a menühöz: 
Meinklang - Prosa, 2019 | Kristinus - Petnat, 2019 | Kasnyik - Orange Riesling, 2018 | Barackpálinka | Kamilla- hárs spricc