A kortárs kis piros - málna, rózsa, paprika


július 16-17-18. | 23-24-25.


Ez a menü a független szabad konyha illusztrációja. Játékos, progresszív anyaghasználat sok füsttel, a szerzői konyha jegyében, remek naturális borokkal, nyitott elmére.

MENÜ

• Lebbencsropogós, füstölt tojássárga, füstölt paprika
• Sült bocskorpaprika, rizs, szürkeharcsa
• Tiszta málnalé, kaporfagylalt, juhtúrós kapros rétes
• Lecsó - paradicsomra, paprikára és másra...

• Kacsamell, cékla, tarhonya, füst
• Dark muscovado, kecskesajt, Pick szalámi - lolipop
• Faeper, ropogós meringue, paprika-rózsafagylalt

Italok a menühöz: Lelovits, Cabernat Sauvignon Siller 2019 | Maurer, Crazy Lud Vörös 2019 | Strekov, Rozália 2019 | Maurer, Kadarka | digestive: paprikapálinka